Man skulle ha käkat hemma imorgon..

Borgströms nyårsmiddag



Fördrink med tilltugg

Meeting

(4 cl Persikolikör, 4 cl Grapefruktjuice & Schweppes Bitter Lemon)

Tortillarullar med svarta oliver, philadelphiaost
 och grön chilipasta

Förrätt

Räksoppa med dill och citron, osttoast

Huvudrätt

Oxfilé serverad med kokta primörer,
gratäng på mandelpotatis och jordärtskocka
och rödvinssås 

Efterrätt

Mangomousse toppad med pitaschnötter
och vispad grädde





Vid tolvslaget serveras minipizzor med skinka och ost
samt ett rosa mousserande vin


Jul, jul, strålande jul

...Det är inte helt fel med lite jul och allt vad det innebär.. Jag har precis gjort en termin på jobbet i Köping och det har gått rätt fort måste jagb säga.. Det har förstås varit rätt mycket att ta in och ibland får jag känslan att nästan alla verkar tro att en annan en ska ha koll på allt.. men men, man får väl förhoppningsvis det så småningom, eller ja, på det mesta i alla fall :)
     En annan en har hur som helst nyttjat några av sina livs första intjänasde semesterdagar. Nice!  Jag tog flex i torsdags och åkte till Simpan redan i onsdags och på så vis kunde vi åka hem till Kramfors redan i torsdags. Jag var lite småstressad på vägen hem eftersom tjejgänget skulle ha uppesittarkväll med glöggmys och Bingolotto hemma hos Elina, Tommy och "Pigelnyga".. :) Vi blev lite sena men hann ändå spela både ettans, tvåan och treans bingo.. Dock var det inte någon av oss sm vann något, men vi hade trevligt ändå! Det var riktigt trevligt att träffa alla och kunna istta ned i lugn och ro och bara umgås ! Hoppas verkligen vi lyckas behålla vår lilla tradition.
     Julaftonsmiddagen åts ovantligt tidigt hemma hos Borgströms detta år.. Syrran jobbade delat så hon kunde bara stanna en stund. Lite kul också att Johan hakade på och käkade med oss.. nästa år kanske jag lyckas lura hit Simpan.
     Jag har iaf fått väldigt fina och må¨nga välbehövliga klappar iår.. Bland annat en ny Micro av päronen, och en självförsvarsspray av syster :) Fick en väldans fin Onepiece av Simon med så nu ska jag inte göra annat än att mysa framöver! Senare på kvällen kom syrran tillbaka och Simon gjorde oss s'ällskap även han vid ett parti av Kramforsspelet - Årets julklapp här hemma!
     Under gårdagen (juldagen) blev det förfest hemma hos Malin med tjejerna och sedan utgång med bland andra Jordan på Kramm. Träffade även Maria en sväng hos Klas och hon bad om lite uppdateringar så .. Ja, här har ni en i alla fall! På Kramm får det väl inte direkt fullpackad med folk men det var ändå många gamla bekanta som tagit sig ut..
     Idag har jag varit en sväng till Birsta med Natalie, Tina och Joulin. Vi gjorde några fynd men alla var vi rätt trötta efter gårdagen så ingen av oss hade speciellt mycket energi över till någon ritkig fyndjakt :)
Själv skall jag trlogtvis haka på svärfar och svärmor och Simon en sväng imorogn igen så då kanske man orkar kika lite bättre.

Nej nu får det vara nog!!  Tjingeling!


RSS 2.0