Vad är det här?

så sent som vid 12-tiden igår kollade jag upp dagens väder på Aftonbaldets hemsida. Stor sol hela förmiddagen.. Trodde änligen man skulle få njuta av värmen och UV-strålningen. Ställde väckaren på 10:00 och när man kliver upp är det ett täcke av dis över hela himlen.
     För en liten stund sedan ringde farsan för att se till så att jag klivit upp. han frågar om jag itne är ute och jag suckar och undrar varför jag skulle vara de? Ja, tydligen var det klarblå himmel och stakande sol där han befann sig.. Typ en mil bort! Suck

Övertid

Eller snarare extra arbete, Började klockan 06 imorse på Konsum och blev kvar fram till 17:00 eftersom det tydligen fanns för lite folk under eftermiddagen. Kände att jag lika gärna kunde jobba kvar då jag ändå var där. Plus att jag har ledigt imorgon så då hinner man ju ta igen sig. Morsan blev dock en smula orolig då jag itne var hemma då hon kom hem från jobbet klockan fyra, men hon hittade mig ganska snabbt i kassan på affärn.
     Har varit iväg en sväng på Ok/Q8 och hämtat upp mina Converse som landat där och efter det blev de film hos Simon. Vi såg Hulken, eller ja tvåan är de kanske!? Hur som helst är det itne den första och jag fick i alla fall för mig att ajg tykte att den här var mycket bättre. Men sen ger sig ju Norton sällan in i något som inte är bra. Bra riktmärke vid filmhyrning det!!
     Imorgon ska jag om de ite är allt för trevligt väder för att vara inomhus, försöka göra iordning nere i källarn. Kanske fixa dit nån tv och så! Grabben ar ju lovat att sova över så han måste man ju underhålla på nå vis :)

mys i stugan

I helgen har vi varit ut i Edströms stuga och myst. Vi åkte ut direkt efter att jag hade slutat jobbet. Drack nån öl, såg fotboll och grillade lite fläskfilé och majs. Efter de halvsov vi till någon dokumentär om Jackson.. Synd på ytterligare ett geni, men han var ju tydligen lite av en Peter Pan, så de blev nog bäst som de blev ändå. Att han fick dö hyffsat ung i alla fall!
hur som helst så la vi oss rätt tidigt, men jag sov inte mycket natten till lördag för de var så fruktansvärt varmt i sovrummet. Var alldeles blöt.
     igår låg vi ute på bryggan några timmar i solen. Simon försökte fiska nån aborre, men de gick inte nå vidare. Vi gick istället in och lagade till en kycklingsallad som vi åt till "Pippi, på de sju haven" eller vad denn heter. Sen drog vi hemöver, och såg film, men stannade till i Ullånger för att se Kramfors herrar möta Höga Kusten. Blev vinst med 2-1 för hemmalaget.. Vilket var helt rättvist. Eller ja, de hade lika gärna kunna fått stå 2-0 då de blåste av matchen. Kramfors hade inte mycket att komma med, och dagens taktik kändes inte speciellt genomtänkt.. Efter film på Lönnvägen blev de sömn i  källarn hos Bborgströms. Jisses vilken skillnad.. Jag sov riktigt gott där nere. Lite läskigt att behöva sova där själv inatt bara!
     Idag var jag iväg och jobbade tre timmat ist för Emlan och sen drog vi till nätra för fotbollsmatch. Seger med 0-4, och en jävla massa blåmärken fick man åka hem med!
    Nej, nu ska jag snart upp så nu får de vara nog! godnatt med er!

Slutkörd

Nä nu börjar jag minsann bli jävligt less på Konsum. Vi var fyra personal ikväll efter klockan fem. Alla satt i var sin kassa och köerna bestod av minst fyra pers i varje. Folk vill ha hjälp med diverse saker i butiken men det finns ingen att tillgå. Sen att man lagt rast på en person schema  klockan sex då alla raster skall vara tagna innan fem är ju också något att fundera på. Fattar inte vad de håller påmed vid schemaläggningen. Det var nog stressigt förra sommaren och nu är de ju ännu värre. Igår kväll fick två nya sommararbetare ta ansvaret för att stänga butiken.. Plocka ur kassor, låsa, larma och så vidare. Så jävla puckat!
     Imorgon gör jag åttonde dagen i  rad.. Men på lördag får jag minsann vara ledig. Jag skulle egentligen vara ledig på söndag med, men Emlan skulle till Övik i helgen och ville vara ledig så jag passade på att ta på mig lite extra. Vi ska ju ändå spela sista matchen innen uppehållet så de är kanske inte är någon höjdare att smålta bort i solen på förmiddagen. Eventuellt blir de att åka till Edströms stuga i helgen, men vi får se, vi får se..

Nytt ställ resulterade i vinst?!

Mja.. Vem vet. vi spelade en ganska dålig match idag mot modo på hemma plan. Inget av lagen hade egentligen något spel utan de handlade väl mest om vilja egentligen. Planen var stenhård så bollbanan var rätt svårbedömd.. Vanligtvis förlorar vi den här type av matcher för att vi brukar ha så dålig vilja, men idag har ju vårat nya matchställ äntligen kommit och hur skulle det då se ut om vi gick och förlorade? 2-0 blev slutresultatet..
     Imorgon har man i alla fall sovmorgon. Skall stänga så jag börjar först klockan tolv. Så nu ska jag njuta ordetnligt av en massa sömn!

Uppe med tuppen

Imorse klev jag upp klockan fem. Tror aldrig de hänt tidigare.. ska vara i samband med nån tripp till eller från någon cup men då har mna ju kunnat sova på bussen elelr vad vi nu färdats med. Idag har jag däremot rensat ut all gammal möglig frukt och torkat hyllor på Konsum från 06-15.00. Hade lunch från 13-14.00 vilket kändes helknasigt och då jag kommentarade det för Marcus blev han lite stött. Jaja.. Jag fick förresten beställa ett par "Konsumbyxor" idag. Grymt snygga i grått. Vida ben och världens smalaste i midjan som sitter alldeles under behån i tjejmodellen. Blir kung de där!
     Var iväg och hämtade min telfon som påstods vara lagad. De hade bara gjort någon uppdatering av progamvara och knappast tittat på själva tekniken för den går fortfarande inte igång. Så nu jävlar ska jag ha en ny, annan, bättre modell!! Tragiskt bara att de ska vara så sjukt kassa på Expert. De är inte ett dugg serviceinriktade och har inte koll på någonting. och ändå har man lyckats handla där..
     Har tränat ikväll trots min förkylning.. Gick väldigt tungt och inte blev det bättre av att de nyss klippt gräset nere på IP. Jävla allergi!!

Uppdatering

Under torsdagen tog jag, mamma och pappa en sväng till Sundsvall för att köpa lite bildelar och en ny gräsklippare. Jag var väl inte allt för aktiv i just din shoppingen utan sysselsatte mig på Birsta istället. Blev lite handlat på BikBok; någon tröja och linne, samt en kofta på Sisters. Skulle egentligen träffa Simon under kvällen men det blev en Sörburgare på Inez och nötter från Coop istället.
     I fredags var det dags för sommarens första arbetsdag. Skulle jobba till fyra, men eftersom varken Marcus elelr Marie tagit ut några soms kule stänga var jag tvungen att stanna kvar en kvart för att låsa..  Lite taskig början på Midsommarafton. Edström drog ut till nora med resten Teknikgrabbarna + bihang medans jag kom hem för att sätta igång med maten. Mamma och pappa hade bjudit över Hanssons och Syster bjöd visst in sig själv och pojkvännen på 3-rätters. Matjessillcocktail med potatis och inlagd saltgurka till förrätt. Oxfilé med pressad potatis och "Sweet Surprise sås" till huvudrätt. ( Såsen innehöll bland annat champinjoner, oliver och syltad ingefära)  Till efterrätt serverades det smördegsflarn med jordgubb och mandelsmassa, toppat med en klickgrädde och pistagenötter.  Bilder på maten finns att se på systers blogg för den som kan tänkas vara intresserad. Efter middagen spelade vi kubb, och ännu senare Skissa och gissa. Vi körde "killarna mot tejjerna" och herrarna vann endast en gång av tre möjliga i kubb samt blev utklassade i teckning!
     På lördagen var det dags för jobb igen, men under kvällen blev det film med sötisen. vi såg Pride and Glory med Norton och Farrel men jag var nog alldeles för trött för att hänga med i svängarna och tyckte därför inte filmen var speciellt bra.. Blev  inget mer än så eftersom ajg ahr jobbat även idag.. Låste klockan 18:00 och var hemma en halvtimma senare för käk.  Har precis beställt ett par nya converse eftersom sulan snart inte sitter fast på själva skon längre i dem jag vandrar runt i just nu!!


Det kommer mera..

..det kommer en uppdatering av midsommarhelgen senare. Just nu måste jag bara säga att jag har väldens finaste pojke!!

Vinst igen

Det blev vinst med 1-3 mot Bondsjöhöjden ikväll. Vi hade en otroligt dålig domare som släppte närmare 20 hands.. "Boll möter hand" påstod han då spelarna föste bollen i rätt riktining. Däremot lyckades han blåsa i pipan för straff då jag rensade bollen till hörna.. Jag fattade inte ens att de var mig han blåste på, och då jag frågade honom vem de var som tagit med handen kunde han inte ens svara mig. Enligt Madde hade jag visst haft handen efter sidan vid låret, ganska nära bollen, men att hands var de inte.. Jaja, skit bara att de ska få göra mål på straffen med. Himla tråkigt att vickan skulle göra sig illa med.. Hon landade lite illa på handen då hon föll och har nu troligtvis fått något ben brutet i den, alternativ handleden, och blir borta ett tag framöver. Jävligt trist, men vi får hoppas att de går bra för henne. Hon får nog investera i en "beer helmet" infår Peace & Love den 25:e.
     Även simpan verkar vara förföljd av otur.. Först  ihålliga förkylningar, sen inflamation i hälsenan och nu en bristning i låret.. Stackars liten Simon. Tur de snart är uppehåll och dags för återhämtning!
     Fick veta idag att jag även skall jobba midsommarafton.. Lätt värt pegnarna då jag ändå inte ska göra något speciellt på fredag. Trist att man ska missa Både denna helg samt gatufesten på grund av jobb.. Men de får bli en utlandsresa i Augusti som kompensation för alla förlorade nöjen den här sommarn. Någon som är på?
     Näe, nu blire sängen.. ska nog försöka vända tillbaka dygnet i och med att jobbet börjar på fredag. Godnatt med er!


Fisk gånger tre

Ja nu är det tredje dagen i rad som det käkas fisk hemmaa hos Borgströms till middag. vi inledde veckan med tonfisksallad, gårdagen blev sej i kokosmjölk och idag blev det nyfiskad öring. Kul att pappa har ett så hetsigt jobb att han hinner med att fiska mellan passen..  Han gav bort det mesta till någon arbetskollega och även grannen fick sig en fisk.. Stekt öring med klyftpotatis, sallad och lime- och dillsås. Riktigt nice!
     Nä nu bär det av mot IP, och sedan vidare till Härnösand för match.  "Bollen drar ju åt höger!" Ett litet citat av Emma J från gårdagens träning..



 

Hemvändare

Idag fick jag ett sms av Cecilia där det stod att hon var på hemmaplan och hälsade på. Hon hade visst pratat med Vickan om att vi hade träning ikväll och skulle eventuellt följa med. Och mycket ritkigt så dök hon upp på IP med fotbollsdojjorna på. Var riktigt roligt att se henne, var ju ett tag sedan sist. vid jul tror jag bestämt. Blev inte så mycket sagt i och med att de ju ändå var träning, men evetuellt blir hon kvar nåra dagar och sen ska hon upp under sensommaren med så då måste vi se till att hitta på något! 

         Gammal bild på mig och Cecilia..

Frånö lirade match idag och vann mot Björna med 7-1. Bra jobbat!!  Simpan hade däremot inte spelat något, men de var nog lika bra me den där dumhälsenan han har på foten! Skönt med tre poäng i alla fall så de håller sig på rätt sida strecket.  Vi har match imorgon igen mot Bonsjöhöjden.. och då är de bäst vi får med oss tre pinnar hem!
     Snart läggdags antar jag.. ska se upp med att drömma "mardrömmer" så jag slipper vakna upp ledsen imorgon igen.

Filmmys

Det blev film med grabben ändå.. Ingen bio, men de är nästan skönare att få krypa ned under en filt i soffan. Vi såg "Lets go to prison".. En film från 2006 jag hittade i pappas samling som faktiskt var helt okej. Lite smårolig sådär.
     Just nu käkas det vitlök för jag har börjat få ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på det väder man vistats ute i de senaste dagarna. Imorgon ska söt lira match i Frånö, eller ja vara ombytt i alla fall. så blir det inte träning imorgon heller får man allt ta sig en sväng bort till Tuvan..

Trista, gråa måndag

Idag regnar det igen.. Jag har av den anledningen spenderat hela förmiddagen framför datorn. Försökte pigga upp mig själv med lite internetshopping av somriga kläder men det blev inga köp. Men jag rekommenderar Love Label, som har lite tuffare plagg och roliga skor för den som är intresserad av att förnya garderoben.
I eftermiddag har jag och pappa käkat hemmalagad, eller hackad kanske, tonfisk- och räksallad. Hade kanske passat bättre med en soppa en dag som denna, men sallad var gott de med. Vår träning ikväll är inställd eftersom planen på IP är avstängd, så jag ringde simon för att höra om han ville ta den där bion vi snackat om. Han var tveksam och undrade om vi inte skulle se Bjärtrås match istället, men de lät inge vidare så vi får se vad som händer.
     Jag fick min tröja från Tradera idag.. Bad säljaren skicka den till pappa eftersom jag själv är skriven i Umeå. Pappa öppnade paktet imorse och trodde att det var någon som skämtat med honom ;)

Stadsfest, fotboll och en himla massa regn

I fredags bestämde jag mig för att åtminstone "få ha roligt" en kväll så jag tog en sväng bort till Zlatan i Frånö. Vi blev en hel del folk som grillade och drack gott, bland andra Jordan, Malin, Elina, Emma med fler. Vid tio drog vi in på stan för att se Alcazar, men jag vet inte ritkgit vad som hände för i tid in på stadsfesten var jag, men hur jag lyckades missa showen har jag inte en aning om.. Träffade inte allt för många bekanta ansikten vilket troligtvis berodde på att jag blev rätt stillasittande med päronen och Simpan.

   Hemma hos Zlatan

   Tina & Benny

   Ellan som valde att lämna oss för Sthlm på lördagen..

   Natalie & Tina i Krammtältet

   Frånöfolket har visst kommit överens om en pose.. <3!!

Under lördagen blev det nyktert på grund av dagens fotbollsmatch. Jag blev dock less rätt fort, och då de börjde dugga lite lätt fick de vara nog. Tog en sväng in på tivloit där det jagades rätt på nån nalle och ett hjärta till favoriten sen blev de hemgång. Senare under kvällen började det regna rätt rejält, vilket de även gjort hela natten. Vi var lite oroliga ett tag att vår match idag skulle bli inställd eftersom det har öst ner hela dagen, men det blev av i alla fall. Vi lirade mot Arnäs på hemmaplan och spelade faktiskt riktigt bra men missar att flertal bra lägen och sen får vi ett i baken. Tycker det var ett fruktansvärt orättvist slutresultat (2-6) för vi var faktiskt bättre.. Men gör man inga mål och släpper in en massa skitmål så får man finna sig i en förlust.
     Helgen har varit hyfsad i alla fall. Tråkigt att det varit kallt och regnigt, att matchen skulle ligga på söndagen just den här helgen och att de blev en förslust. Men det var förstås roligt att träffa alla hemvändrare och annat trevligt folk som tog sig ut på stan!!


Det här var sista gången!

Jag är less på att sitta och vänta, anpassa mig och vara den som skall anstränga sig för att det ska bli trevligt eller åtminstone ordning på saker och ting. Från och med nu skiter jag i allt, går min egen väg och ser till att ha roligt. Sen kommer det antingen gå hem eller så skiter sig allt, men då har jag åtminstone haft lite roligt på vägen och gjort det jag vill, istället för att ha varit sur, ledsen och känt mig obekväm.  
    Stadsfest med mina brudar väntar! Tråkigt bara att inte maffian är komplett då inte Ljung är hemma ..


Som ett brev på posten

..gör den här otroligt enerverande gräsallergin sig till  känna var sommar. Jag har varit iväg och tränat fotboll idag. Jag tror inte jag spenderade någon tid alls sittandes eller liggandes i gräset och ändå har jag inte gjort annat än nyst och kliat i ögonen sedan jag kom hem. Jag avskyr att käka tabletter mot det med för jag blir så trött av dem.
     Idag har jag varit till Härnösand med pappa. Han behövde en ny jacka, enligt mamma, så de är bara att höra efter. Tyckte han lyckades ritkigt bra. Blev en gråmönstrad jacka av märket Blend, köpt på Team Sportia. Ingen gubbjacka direkt. Själv köpte jag lite underkläder till både mig och Simon på H&Ms rea. Pappar var äen iväg och köpte sig en liten koi. Svinddyr!  Typ 200 spänn för en liten fjant!

Han har ju ett gäng ute på tomten nu som väntar på att få komma ned i dammen då den är i "renoverad".. De ser rätt små ut på bilden, vilket inte är särskilt rättvisst.. Den största han har är nog närmare en halvmeter i alla fall.


Sundsvall i ösregnet

Vi, jag och Simon, tog oss rättare sagt en sväng till Birsta imorse för att göra lite fynd. Det var inte allt för roligt väder att ligga efter vägen i, och det blev inte direkt bättre på hemvägen. Hur som helst så blev det inga större inköp. Simon inhandlade en ny skjorta och en t-shirt och jag ett linne och en tunika. Vi passade även på att käka då vi var där. Jag åt kycklingwok med cashewnötter och Simon åt "ett hamburgertal". Jag tycker det är riktigt schysst ordnat där på birsta, då man kan välja att käka vid samma bord fastän man har beställt från två, eller kanske till och med tre olika restauranger. God mat är det också. Jag köpte i för sig också en tvålpump till mamsen på LH som hon ska ha i "nya köket"
      Bosse har förresten varit här och kaklat och lagt fog de två senaste dagarna så nu börjar det likna något. Nu ska farsan bara fixa lite svarta lister och sätta upp det sista av kaklet ovanför fläkten så är de klart. Så kanske de kan ta itu med att ordna källaren och mitt gamla rum snart så jag har någonstans att ta vägen..

            Före     

          Efter

Ikväll har jag inte gjort någonting speciellt. Kikade lite på fotbollen med farsan men de är allt. Tiden går himla fort då man bara sitter och slösar med den på att surfa runt på nätet.. Saknar söt gör jag också! men de är sådan röra här att jag själv knappt ryms bland alla färgburkar och allt spackel så jag får härda ut ett tag till utan sällskap om natten..
     Jag ska förresten sluta sura över att jag får en tråkig sommar.. Det finns människor som har en mycket ledsammare sommar än mig framför sig.. Livet kan vara allt bra orättvist!


Irriterad

Nu börjar jag bli riktigt irriterad över att jag inte kommer hinna göra någonting roligt alls i sommar. Jag har ledigt från Konsum fram till midsommar och när väl jobbet är igång brukar det inte hinnas med något skoj eftersom jag måste jobba helg samt har fotbollsmatcher att planera inför. I helgen är det Kramfors stadsfest och hela laget vill gå ut. Vi har däremot match på Söndag så det är väl tänkt att vi ska hålla oss i skinnet, och då framförallt under lördagen då det är som bäst drag på stan. I säkert tre veckor nu har vi varit på våra ledare att vi måste kunna flytta matchen då de bara händer nåt i stan en enda gång per år. Men icke..  Nu kommer farsan och säger att; "Ja, det är viktiga matcher framöver.." Jag svarar att: "Mm, vad bra att ni inte lyssnar för nu kommer väl hela laget vara bakis till på söndag eftersom ni ändå inte bryr er!" Carro har till och med varit på redan i vintras och sagt att de måste ta hänsyn till Stadsfesten då de lägger matcherna..
     Tidigare år har vi alltid fått jobbat på kvällarna med antingen någon form av scenarbete eller i någon tivolikassa, och har vi haft match har den legat på lördagen så att vi åtminstone har kunnat fira en seger under kvällen.
Det känns bara så jävligt då man ställer upp och jobbar ideelet för KA en lördagkväll, och inte kan få något tillbaka.. 

          http://www.kramforsstadsfest.com/

Break Dance

Idag var ju uppe i god tid för att få en tid hos Carema. Tror jag ringde strax efter nio och satt i telefonkö till kvart i tio. Segt. Det måste ju vara sjukt många som ringer för eftersom ett samtal knappast kan ta mer än fem minuter.. Jag fick i alla fall tid 15:15.. 150:- för att visa upp sina behag..
     Jag var in på Expert med telefonen också. Skällde lite på killen i kassan. Det känns ju urdum att farsan står och betalar på en telefon varje månad då jag inte ens har den till mitt förfogande. Sen att de inte bara kunde ge mig en ny telefon, utan måste skicka in "den nya"  till verkstaden. Jag sa dessutom at tjag inte alls ville ha tillbaka den där telfonen sen, utana t tjag vill ha en annan modell då denna bara tycks krångla för alla som köpt den. Men icke sa Nicke. Först efter att ha lämnat in den på servie tre gånger har man rätt att reklamera den.
     På vägen in till stan jag förbi parkeringen utanför Ådalshallen. Blev glatt överasskad då jag möttes av Break Dance, min absoluta favoritkarusell. Blir det ingen stadsfest så blir det nog en sväng på tivolit i alla fall.
 

skön vinst

Jag fick sällskap inatt. De var lite småtrångt, men de är lätt värt de!  En liten kul notis är att jag bad Simon se till så han inte sölat på bordet eller morsans nya bänkskivor efter att han fyllekäkat skrov inatt. Han trodde det var lugnt och kröp till kojs. Det första mamma säger till mig då jag kliver upp imorse är: "Vad åt Simon inatt då? jag hittade pommesfrites på golvet.." Så man får väl säga att han gjorde det han skuklle, men inte just något mer.
     Idag har jag varit iväg på DollarStore med mamma och mormor för att kika på någon hylla jag eventuellt tänkt köpa hem till lägenheten I Umeå. Det är seriöst så tomt i rummen där uppe att det ekar i dem då man pratar. Det slutade dock med att det var morsan som köpte sig en hylla. Sen blev det en sväng in på konsum för att handla till maten. Vi hade bokat kyckling vi köpte en påse Paneng Red Curry Spice Mix, från Santa Maria samt en kokosmjölk. Bara att strimla och steka kycklingen, sedan hälla på pulver och mjölk och låta puttra i ca 3min. Lättlagat och otroligt gott om man gillar kokos och det som är lite starkt!


     
Sen bar det av mot Härnösand och fotbollsmatch, damer div III. Väl på plats får vi veta att Härnösand inte alls är svarta utan har blåt ställ.. så Jag kommer på den genialiska idéen att vi lånar deras svarta tröjor. Detta eftersom Härnösand själva vägrar att spela i dem. Vi vann matchen med 1-6 vilket kändes extra bra med tanke på att vi faktiskt spelade i hemmalagets egna tröjor. Vi passade på att ta ett lagfoto till hemsidan efter matchen..  I Härnösands tröjor förstås. Även en av mina goda ideér. Thomas Outela kan förresten gott få ett plus i kanten idag. Han var den enda av de tre domarna som gjorde en bra match!
    


Försäljning i kylan

Idag anlände jag och älsk till Kramfors.. Vägen dit var lite halvskakig med tanke på att en av busschaufförerna vi åkte med var på väg ned i diket åtminstone två gånger. Jag hämtades upp mamsen på busstationen sen bar det av mot Solvägen där det skulle grillas. Syrran och Johan kom förbi, men Simon valde att äta hemma på Lönnvägen.. Mamma lagade till och med en laktisfri potatisgratäng med getmese. Grymt gott vill jag lova.
     Efter käket drog jag ned på IP för att sälja landslagströjor inför matchen som visades på storbild i tennishallen. Det var riktigt j'vla kallt ute, men som tur är har man världens snällaste till karl. Simpan offrade sin jacka för en stund. Jag tror vi sålde sex eller sju tröjor samt tre kepsar på våra 90 minuter..  Trist det med tanke på att de var ritkigt bra pris på grejerna. En landslagströja för en hunka är ju inte fy skam. Typiskt också att en annan en alltid, och då menar jag alltid, ska ha sista tiden då de skall säljas och så vidare. Jag får minsann alltid göra längre tid än vad som sagt eftersom jag måste hjälpa till att plocka undan, räkna kassan med era. Drygt! Då vi var klara var jag så frusen att jag inte pallade att sitta kvar i hallen med de andra. Kände behovet av att krypa ned under en varm filt och se matchen hemma istället. Trist med förlust för landslaget ikväll.. Men något som var ännu värre var väl att alla på IP började klaga på Källströms straff.. Jaja, de är som de är de där!
     Nu får vi se om jag får hem någon söt pojk ikväll eller om han hittar någon annastans att sova..

En mindre incident

..Ja det skulle man nog kunna kalla det. Simon var iväg och skrev en tenta i industriell ekonomi imorse, och nu när vi sitter och pratar berättar han att han mötte Åberg i min klass på ÖP. Han var visst där för att skriva tenta.. Vilket jag tyckte lät jätte konstigt med tanke på att vi har tentamen först imorgon. Men efter att ha tagit en titt på schemat visade det sig dock att jag tagit fel på dag. Satan vad klantigt. Samtididgt tycker jag att de hela är rätt så komiskt men också skönt, för nu slipper jag trycka in en massa ekonomi styrning ikväll. Det får bli en tv-kväll istället, så tar vi plugget under sommaren.
     Jag var som sagt iväg och hämtade ut min telefon på Expert igår. Fick en ny, som tyvärr var sämre än min gamla. Den här går nämligen inte ens igång. Simon tog sig en titt på nätet och fann att närmare 70% av köparna valt att lämna igen telefonen på grund av olika fel..  Jag ska nog vänta med att lämna min tills jag åkt hem, även om det känns klokare att lämna igen den här på Pilen då de trots allt är dem som behandlat ärendet. Aja, vi får se hur de blir.
     Måste på Carema då jag kommer hem till Kramfors också..  Blev ingen bra dag de här. Tur man kan skratta åt vissa delar av den i alla fall.

Mitt sommarlov..

Trött och less

Jag sitter och försöker plugga inför tentan i ekonomistyrning jag har på fredag men det går sådär. Hänger inte ritkigt med i lärarens slides från föreläsningarna och jag är dessutom riktigt trött. var inte långt borta att jag skulle somna på Edströms mage framför TV:n för en stund sen.  Var uppe till 02:00 inatt och klev upp 06:00 för att ta bussen upp till Umeå igen.. Jag var förrsten nära att råka ut för en kollision idag igen. Någon idiot som inte lärt sig högerregeln kördu ut mitt framför bussen jag åkte med hem från stan med. Någon sa att jag nog bör stanna inne några dagar framöver för att förhindra att de händer något olyckligt.
     Simon lurade Daniel att köra honom ut till Ersboda för att handla nya fotbollskor på Intersport.. Väl hemma kommer han på att han kanske skulle testa skorna med ett par fotbollsstrumpor.. Något han inte tyckte var nödvändigt då han väl höll på att prova skorna inne på affärn. Ja, ni kanske kan lista ut vem som fick gå över till Daniel och låna bilen för att byta storlek på sina nya fotbollsskor lite senare.



 Jag fick ett sms från Expert idag. Min telefon var klar. Snacka om timing, nu när en annan en åker hem för sommaren på fredag. Jag fick en helt ny telefon. De gick vist inte att laga den förra.. eller de krävde väl kanske lite för mycket jobb eller nått. Men jag klagar inte på en repfri display direkt!!
     Nää, nu måste jag göra något innan jag vaknar upp med tangentmärken i pannan imorgonbitti..


Händelserik dag

Idag bar det neröver med Bylund och Åsa.. De kom och hämtade upp mig och en jävla massa packning vid 13-tiden. Bylund skulle hämta upp nån telefon i Övik och eftersom de var lite ont om tid for jag och Åsa ned själva till Max för att beställa mat i väntan på Fredde. På vägen in på parkeringen börjar en bil backa rakt emot oss.. Tror killen som körde måste ha snackat i telefon för han reagerade inte ens när Åsa började tuta åt honom. Som tur var blev det ingen riktig krock utan bara en liten puff som ressulterade i en krossad baklykta för puckot som inte såg sig för.  
     Väl hemma tog jag mig en liten power nap sen blev det till att skynda sig iväg ned till IP. Vi mötte Hägglunds idag på hemma plan.. Lite överskattade tycker jag nog att de var. Fast 23-0 i målskillnad i matcher är ju inte direkt fy skam det heller. Hur som helst gick taktiken ut på att få dem att skjuta utifrån och spela på kanterna, det vill säga, att vi skulle hålla mitten, och sedan satsa på kontringar. Något som funkade ritkigt bra i första vilket  gav resultatet 0-0. I andra däremot tappade vi på mitten och de stod snart 1-0. Tråkigt nog får de även ett mål som gjordes från offside. (Linjedomaren flaggade, men huvuddomaren lyckades få henne att plocka ned flaggen igen.) Efter matchen fick vi veta att det varit domarkontrollanter där och att de sagt att huvuddomaren tagit fel beslut, och att de inte alls var något mål. Vi hängde lite extra med huvudena efter den situationen och Hägglunds kunde avsluta matchen med ett tredje mål.
      Ikväll har jag grattat mamma på morsdagen i efterskott, och jag hade även turen att få en rejäl bit tårta som blivit över i söndags.. Eller rättare sagt bad jag morsan om att se till så de blev en bit över! Men nu får de snart vara läggdags. Jag ska ta bussen upp till grabben tidigt imorgon. Redan 6:30..  Saknar söt!

Tvätta, tvätta, tvätta

Idag har jag spenderat x antal timmar antingen i, på väg till eller från tvättstugan. Alla tider nere i stugan är uppbokade fram till helgen och det blir lite för sent med tanke på hemfärden.  Jag har i alla fall fått chansa på att nån maskin skall vara ledig när jag kommer ned, och kanske att någon av de bokade tiderna bara råkar vara parkerade sedan förra månaden. Hur som helst har jag i alla fall lyckats tvätta fem maskiner idag.. Varav minst 80% av kläderna tillhörde "herrn i huset". Fick ju även rätt bra med motion av att springa fram och tillbaka och upp och ned i alla trapporna. 
     Imorogon skall jag åka med Bylund & Åsa hem till Kramfors igen. (fotbollsmatch) Ska bli skönt att slippa ta bussen, och trevligt med lite sällskap också. Vi lirar mot Hägglunds på hemmaplan. De har gjort ritkgit bra ifrån sig i serien hittills så de ska bli kul att möta dem. Godnatt*

Brännbollsyra med kanonväder

Så har Ålidhem än en gång överlevt den årliga Brännbollsyran, men faktum är att de såg lite mörkt ut ett tag.
Under fredagen var jag och Simpan iväg en sväng till Danny och Emlan för att få lite trevligt sällskap. Nicke och Mutte var gästade paret, helgen till ära och i församlingen ingick även lite annat smått och gott folk. 
      Eftersom det redan då vi gick hemifrån var tjockt med folk på Peddan kändes det som en bra idé att ta med sig resten av gänget och återvända till mina och Simons hemtrakter senare under kvällen. Det var folk precis överallt och själv var jag upp i lägenheten och hämtade en filt som vi satt på resten av kvällen. Även Simons kursare Nicke och Micke dök upp, samt två tjejkompisar till Micke som  var ritkigt schyssta!  Norrlänningarna ligger på plus hos mig kan jag lova! 
      På lördagen såg det rent ut sagt förj*vligt ut på gräsplätten utanför vårt vardagsrumsfönster. Flaskor, burkar, vinboxar och plastpåsar precis överallt. Vi bestämde oss för att grilla i det fina vädret tillsammans med de andra hemma hos Stattins. Under lördagen dök även Sofen och Ludde upp som under fredagen varit på bal hemma i Kramfors. Maten bestod av grillad fläskfilé och svamp samt en sallad på avokado, fetaost med mera. Mums!
     Vi blev kvar hos paret fram till elva då folket bestämde sig för att dra ned på stan. Jag kände inte för att hänga på då jag ändå inte hade något legg med mig..  Jag gick hem och somnade framför tv:n istället. Vaknade av att ´Simon ramlade in nån gång runt fyra. 
     Söndagen erbjöd kanonväder, upp emot 30 grader.. De var en himla tur att det fläktade ute på gräsmattan! 


RSS 2.0