...

Slitna Leggings från Only, 199:- (399:-)Linnet som följde med vid köpet av leggings.Duffy leggings & linne från Only

Äntligen

..har jag lyckats köpa en morsdagspresent. Morsan önskade sig 8-10st bordstabletter till nån duk hon köpt på Hemtex. Fanns ett antal olika modeller att välja på, och sen ett flertal färger på de.. Så jag tror morsan får köpa de där underläggen själv. Jag var iväg till Mias Lustgård istället som har en hel del fina prylar både för trädgård och inomhusbruk. Hade tidigare sett en stor trana i plåt i ett av deras skyltfönster och tänkte att den skulle passa bra ute bland alla planteringar hos mamma och pappa. så de fick helt enkelt bli en stor plåtfågel i present. hoppas det blir omtyckt.
      Jag var även in en sväng på nyöppnade Only.. Köpte ett par slitna tights till specialpris. 199:-. istället för 399:- .. och då fick man även ett linne och ett par trosor i en schysst påse på köpet! Simon hittade tråkigt nog ingenting, men vi ska ned på Pilen senare för att köpa lite käk och alkohol så då  blir de nog en sväng in på nån affär där nere med.

Shopping

Igår åkte jag hem från Kramfors och upp till umeå igen. Jag beslöt mig för att stanna kvar ett par timmar i Örnsköldsvik för att kika efter något till mamma och kanske något litet till mig själv. Det blev två tröjor, varav en till Simpan, och ett linne till mig själv. tyvärr inget till lilla mamsen, men jag sa göra ett nytt försök idag! De hade halva priset på alla koftor/hoods på Carlings så de blev en lila cardigan till Simon och en grå huvtröja med knappar till mig. Linnet som är lite långt ska jag nog ha med ett par tights i helgen om vädret tillåter. 
     När jag skulle hoppa på bussen upp till Umeå igen var den full.. Vi var 14 personer som inte rymdes så det fick bli Taxibil istället för vår del. Fick dock vänta på bilen i närmare en halvtimma, mene ftersom den inte stannade på vgen för at tta upp folk hann vi hem i samma tid som bussen som avgick i tid. Närmare 3000kr stog taxametern på då jag klev ur taxin.. Så de blev en rätt dyr historia för DinTur skulle jag tro.
     Btw så var vi på bio igårkväll.. Tanken var att vi skulle se Wolverine, men det var någon som tagit lite fel på tiden, så vi var dryga timmen för tidiga då vi anlände till bion. Vi valde att se Änglar & Demoner isället, vilket jag inte ångrar alls. Tyckte den var ritkigt bra! 
     Jaja, nu ska jag promenera ned på stan för att föröska få tag i den där jäkla morsdagpresenten!

Utnötta fotsulor

Idag har jag promenerat sjukt mycket..  Först gick jag till Universitet för att tillsammans med resten av min grupp förbereda torsdagens redovisning, som jag för övrigt inte ens skall delta på.  Mina kursare tyckte att de var onödigt att jag hjälpte dem så jag bestämde mig för att ta en tripp ned till stan, till fots förstås!  Väl nere inleddes en ca fyra timmar lång jakt på något fint, snyggt eller åtminstone användbart.  Allt jag fann var lite smink från Viva La Diva. Vid 15:30 började jag sakta traska hemåt. Fick dock göra ett snabbstopp inne på Ålidhem för att shoppa lite grönsaker till middagen. Blev en kycklingsallad med fetaostcrème. Riktigt gott!
      Eftersom jag ska hem en sväng imorgon för att lira match igen tänkte jag att de var lika bra att få handling av morsdagspresent bortgjort redan idag. Planen var att köpa en wokpanna nere på Maxi, så de blev till att snöra på sig skorna igen. Väl nere på Maxi upptäcker jag trist nog att de inte finns några wokpannor kvar. Suck! Handlade lite frusen mango till en paj och gick sen hem för att se film med grabben. 
      Jag ångrar att jag inte haft någon stegräknare på mig idag för det hade varit intressant att se hur många steg jag egentligen tagit. Jag har riktigt ont under hälarna och stora blåsor.. Jag antar att jag måste köpa mig ett par nya dojor för de är knappt någon sula kvar på mina nedslitna Converse.  Simon tipsade om ett par promenadskor från ECCO, och då saknas ju bara gångstavarna så blir de PRO nästa.


Första inlägget..

Tänka sig att även Johanna till slut skulle falla för trycket och entra bloggvärlden. Jag har dock inte en aning om vad jag skall skriva om, så jag antar att det kommer att plitas ned en hel del info om vad som sker i mitt mycket underhållande liv här framöver. Jag är redan nu rätt less på detta i och med att jag spenderat åtskillda timmar på att försöka förstå mig på samt använda s.k HTML-koder. Jag har efter två kvällar enbart lyckats få till en bakgrund med matchande färg på text och linjer. (Något de säkert råder olika meningar om.)
      Imorgon skall jag i alla fall bege mig norrut igen. Ska hem till Umeå och världens sötaste Simon. Eller de vet jag faktiskt inte, för jag kommer knappt ihåg hur grabben ser ut efter en vecka hemma i Kramfors. Dessutom har han äntligen skaffat sig en klipptid, och förhoppningsvis tar de till rejält med saxen imorgon så en annan en får ha längst hår i sällskapet igen. Jag hade helst sett att de gått på honom med slinghätta och blekmedel, men det är nog något som måste ske då han är bortom medvetande. Hur som helst ska det i alla fall bli skönt att få komma hem igen!
     (Vi har förresten varit iväg med fotbollslaget och lirat match idag. Vi spelade 2-2 borta mot Junsele, vilket kändes som en ren förlust. Vi spelade hyfsat i första men riktigt uselt i andra, så vi får vara nöja med vår pinne!)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0