Tillbaka på jobbet för ett ögonblick

Att jobba administrativt har sina fördelar! Tex slutar man lagomt till lunch dagar som denna, och är dessutom ledig på fredag eftersom det är en klämmis :) Blev en lite lagom uppstart efter den lilla julledigheten! 
     Funderade ett tag på att dra till Stockholm för att passa på att umgås med Simon nu när man fick ett par dagar extra över men vi tyckte båda att det faktiskt är skönare att träffas här i Köping. Här finns ett vardagsrum med soffa, tv och bord.. Ett sovrum med en 180 cm bred säng (istället för Simpans säng på 90 cm), och ett ordentligt kök,  med en ugn till och med!! Känns lite trist bara att vi hade kunnat träffats idag redan men nu måste jag vänta till fredagkväll istället!

Hoppas bara karln kan hitta sig ett fast jobb någon gång så vi kan börja planera eller i alla fall fundera på hur vi ska göra med gemensamt boende och så framöver.. Känns ju lite dumt att flytta och börja pendla utan att veta att Simon blir kvar i huvudstaden. Fast jag får nog skaffa husdjur att gosa med.. En schimpans hade kanske varit att föredra med tanke på att jag tror jag lider av krambrist :) men det får väl bli en vandrande pinne eller något annat mindre krävande!

RSS 2.0