På heltfart i Sthlm

Det blev till att slänga sig på cykeln i fredags för att hinna med tåget till Stockholm..
    Jag kom iväg 13:35 och fick stå hela vägen i hallen/dörröppningen eller vad det nu kallas.. Jag trängdes med ett gäng 40-åriga karlar på affärsresa med allt vad det innebär. 
    Inne på centralen var det också sjukt mycket folk. Jag stod i kö ett bra tag inne på Pressbyrån bara för att bli ivägskickad till en anna pressbyrå eftersom det jag köat på inte fyllde på SL-kort.. Suck.. Bara att byta kö!
    Väl framme i Kista kom Simon och mötte upp mig.. <3!! Han som skulle tillbaka en sväng in på jobbet fick ta hand om min väska medan jag spanade i affärer.. Hittade dock ingenting..  Isället fick det bli käk på Food Court och Bio då Simon kom ifrån.. Kvällen avslutades med färska jordgubbar. grädde och glass samt en klassiker ?! "Cube" från -80 någonting!

På lördagens vankades det bowling med Erik och Isabelle men det blev en tripp till Kista först för inhandling av lite alkohol och kläder.. Det var en kassa öppen inne på bikbok fastän de hade tre personal igång.. Då jag tills lut fick för mig att räkna antalet kunder före mig i kön kom jag fram till elva stycken, och då hade jag ett helt gäng bakom mig..
 

Jag har iaf haft en jättemysig helg med trevligt sällskap!! :)

Nu får de f-n i mej vara nog!!

Ja med snö alltså!!

I början av förra veckan hade vi rätt hyfsat väder.. Sol lite till och från och temeraturen höll sig dagtid strax ovanför "strecket"..  Torsdagen var kanonfin och en annan en mådde kalas i och med att det började närma sig helg och allt. Vi hade torra och framför allt bara vägar och lite här och var tittade gräset fram. Men så blir det då fredag och en annan en vaknar upp till ett ritkigt snöoväder.. drygt en decimeter hann det falla innan det var över. Snökaos orskakade dåligt väglag som i sin tur orsakade bilolycker vilket resulterade i att hela Ringvägen som går runt stans baksida bestod av en enda lång kö hela eftermiddagen. Som tur var plogbilen flititg så en annan en slapp plumsa på vägen hem från jobbet, men jag var fortfarade väldigt less på all denna jäkla snö..

Det är andra gånger denna "vår" nu som en mycket stor del av snön tinat bort.. bara för att det ska komma världens storm strax därefter.. Nu har det i alla fall börjat likna vår här igen så nu hoppas jag att jag slipper vakna upp till några fler otrevliga överaskningar..

Japp.. Snacka om I-landsproblem.. Men jag fokuserar lite på dessa struntsaker för att slippa tänka så mycket på allt annat hemskt som pågår just nu..


Hej, hej! Hallå dagboken!

Okej. vi gör ett sista försök!

Få se.. Vad händer i mitt liv för tillfället?

1. Jag surar fortfarande över att jag bor själv.
Simon bor ju som kanske bekant i Stockholm och jag här, i lilla Köping. Visst det händer kanske inte mycket i den här stan, men jag gillar närheten till allt! Ännu har vi inga direkta planer på gemensam flytt men vi får väl se vad som händer.. Det verkar ju som att det blir jag som får byta stad om det ska hända något i alla fall.. Så med tanke på att en annan en fortfarnade är ganska ny på jobbet får det nog vänta ett tag..

2. Stressigt på jobbet
Ja.. Iaf då det kommer till att försöka få in alla lön och medarbetarsamtal på schemat innan den 8:e april.. Mycet tid är redan uppbokad och då ingen har tid med mig innan två blir det lite snoigt att få ihop allt.. Ingen vill ju heller sitta och ha medarbetarsamtal kvällstid.. Så önska mig lycka till!

3. Utlandsresa bokad!
Japp. 18:e maj drar jag, resten av familjen Borgström samt döttrarnas pojkvänner till Gran Canaria. Jag har inte fått beviljat ledigt än men eftersom resan redan är bokad och betald har inte Pia mycket till val ;)
Det ska hur som helst bli toppenskönt att få komma iväg en sväng till förhoppningsvis massvis med värme, sol och bad! .. och framförallt samester!!!

4. Hemresa över påsken!
Jag och simon har bokad flyg så det blir en liten tripp till Kramis under ledigheten. Skall blir skönt att få komma hem en sväng må jag säga. Jag hade absolut kunnat täna mig att flytta hem om det fanns jobb och simpan gick med på det.. 


Nä men det var väl de!!

RSS 2.0