På "hembesök"



Så var påsken då över men jag måste säga att den tillförde en hel del trevligheter denna gång.
     I onsdags eftermiddag tog jag tåget till Simon som tyvärr hade andra planer än att umgås med mig. Karln var nämligen bjuden på middag med jobbet vilket kändes lite trist men då fick jag i alla fall tid att trosa i gallerian.. Eller det var väl mer en hetsjakt på något att ha på sig under påskhelgen som pågick.. ( Jag köpte en klänning och ett linne som jag lämnade tillbaka dan där på ) Jag var hemma rätt sent så det dröjde inte länge innan Simon också kom hem..
     Dagen därpå drog Simpan iväg tidigt på jobbet och jag tog en sväng till gallerian igen innan drt var dags för oss båda att ge oss av till Bromma flygplats för hemfärd. Flyget tog oss raka vägen till Sundsvalls flygplats där Svåger snällt stod och väntade med bilen. Det var några grader kallare och betyligt mindre grönt där hemma men ändå helt underbart att komma hem! Den kvällen bjöd mamma och pappa mig och Simpan på käk innan vi drog vidare mot träffen och sedan hem till Jens och Annica för att se hur det fått det i nya lägenheten. (Jättefint var det)
     På fredagen hade syrran bokat bowling men innan vi gav oss av mot Strike förberedde jag och morsan lite inför kvällens grillning. Pappa, Johan och Simon bowlade på en bana och jag syrran och mamsen på en annan.. Det gick lite trögt i början men det tog sig en ananing mot slutet. Simon vann ganska överlägset och själv slutade jag på en andra plats. 
     Hemma på solvägen bjöds det på grillad entrecote med djävulsås, "medelshavssmör" och potatisgratäng. Yummie, som vanligt då det bjuds på käk och päronen!! Efter att vi käkat  kom grannen förbi och utmanade oss på kubb. det han bli några omgångar innan det till slut blev för mörkt för att spela mer. Väl hemma igen bjöd syrran och johan på en jättefin Cheesecake med passionsfrukt! 
     Lördagen bjöds för min och mamas del på en tripp till sollefteå på jakt efter nåt fint att ha på sig..jag hittade dock bara en stickad tröja och lite smink.. och en påskkyckling till mamma :) Väl hemma igen kom Simon förbi med kött och grejer så vi passade på att grilla innan det var dags för förfest inne på stan hos Malin & Henke / Sanna & Joel.  Kvällen slutade på ett dötrist Gladan.  De spelar så sjukt hög musik som dessutom är ritkigt jävla dålig!!!! Det går ju inte ens att prata med sin bordgranne där inne..
     Söndagen bjöd fika med mormor, Sven och morfar innan det var dgs för middag i Frånö. (Där fick man minsann påskens första och enda ägg.. Inte en sillbit har jag ätit heller) Jag hade planer på att gå ut med brudarna på kvällen men i och med att det var så jäkla trist ute på lördagen och att jag ahde en massa jobb att göra slutade det med en hemmakväll. 
     Så var den måndag och annandag påsk och dags att flyga hem igen.. Pappa var snäll nog att skjutsa oss till flyget och efter att ha åkt taxi och käkat i Sumpan vars det god tid att ta tåget hem. 

Jag hade en jättemysig helg där hemma med fint väder, roliga aktiviteter och underbart sällskap.
 Det var dessutom skönt att få umgås med Simon lite mer än vanligt. Men nu sakanr man familjen ingen.. Som tur är aåker vi utomlands tillsammans om ganska exakt tre veckor! längtas!!
    

Helg med mat och bowling tillsammans med Edströms

I fredags bar det av mot Stockholm igen. Svärföräldrarna hade bokat in en liten tripp ner till Simpan så vi tänkte passa på att hitta på något skoj under helgen.

Väl framme i Kista fick Simon som vanligt komma och hämta min väska så jag lite lättare kunde glida runt i gallerian medan Simon jobbade klart. Jag hittade i princip ingenting. Det är ju så mycket vårkläder nu.. typ klänningar, skjorta, tunna blusar,  och det känns ännu lite tidigt att börja inhandla sådant. Det enda jag hittade var ett par trosor och en tidig present till pappa som fyller år i slutet av juli… Jaja ;)
     När Simon ÄNTLIGEN hade jobbat färdigt tog vi en sväng förbi Asian Tapas för att köpa med oss lite käk hem till hockeyn. Och det var väl en himla tur att Modo gick segrande ur striden så en annan en slapp handskas med en sur pojkvän resten av helgen.

Under lördagen hade vi stämt träff med Annica och Peder inne på stan.. Vi kikade runt lite och både jag och Älsk passade på att köpa nya prydnadskuddar på Hemtex. Själv hittade jag inte ett klädesplagg men Simon däremot ökade på sin samling med jeansskjortor!  Men den var snygg så de var inget dumt köp även om det var hans kanske sjätte. Till skillnad från en annan en så har han ju sina egna kläder på sig på arbetet med. Själv glider man ju bara runt i pepitarutiga kockbyxor och urtvättat t-shirt.  Innan vi drog hem igen käkades det lunch på Pizza Hut. Ganska överskattat om ni frågar mig och absolut inte värd den pengen man får betala för en helt okej ugnsbakad brödbit med ost.

  

Efter maten hann vi bara hem en sväng fram och tillbaka för att ladda upp inför kvällens bowling. Simon hade bokat bana nere på Vasaplan och sedan bord för käk på en restaurang i närheten.  Bowlinghallen hade nog legat där den låg bra länge. De var rätt trist där inne och ville man slå på stort kunde man köpa Mariestad 3,5 %. V hamnade bredvid ett gäng kärringar som tjafsade om kloten hela tiden. Jaja… En annan en gick iaf som sammanlagd vinnare med ett poäng därifrån!

Simon hade som sagt bokat bord för mat också på en restaurang som hette Bankomaten.. (Lokalen hade visst varit en bank tidigare, därav namnet) Vi beställde in en grilltallrik allesammans med tre olika sorters kött och två såser, serverat med pommes alternativt klyftpotatis. Medan vi väntade på maten blev vi bjudna på lite skumpa eftersom restaurangen firade ett år! Trevligt trevligt!
     Maten var riktigt god och som efterrätt drack vi var sin Irish Coffee. Vi satt kvar bra länge och surrade om allt från kärnkraft till universums oändlighet.  Simons föräldrar var förresten söta och bjöd mig och älsk på maten J Tack så mycket!
     Väl ute ur restaurangen tyckte vi det var lite väl tidigt att gå hem så vi drag till en bar där vi satte oss ned och drack någon drink innan vi slutligen gjorde kväll.

Idag har vi varit ner till Gallerian igen. Vi käkade på Food Court innan vi åkte bil hem till Simon där han stolt fick visa upp sitt lilla krypin för mamsen och papsen som var eniga om att han borde försöka komma därifrån! hehe J

Tack för en trevlig helg!!


Men hallå? hur tänkte ni där?

Är det bara jag som tycker att H&M valde en lite märklig bild i sin senaste reklamkampanj..?
     Reklamen är för.. sommarklänningar, tror jag!? Men jag undrar om det inte passat bättre för; "Receptfritt läkemedel mot hösnuva"



RSS 2.0