Fiasko?

Satt och kikade på semin av eurovioson igår..  Anna Bergendahl för Sverige gick inte vidare.. Hon gjorde ett jättefint framträdande och ja, hon är ritkigt duktig på att sjunga men det räckte ändå inte hela vägen fram till finalen.
Jag vet itne om det hade gått bättre, men enligt många av de röster man hört sedan den svenska finalen, hade det svenska folket hellre skickat Salem El Fakir till Norge.. och det är märkligt de där att vi ska ha jurygrupper som är med och poängsätter i den svenska finalen, då det tydligen bara är folket som röster i eurovisionsemin?!

ett intressant inkägg angående röstning på aftonbladets hemsida " Fattar inte varför folk klagar på att grannländer bara röstar på varann? Sverige vann -99, Danmark vann -00, Finland vann -06 och Norge vann -09...borde inte det säga emot påståendet som är främst riktat mot Östeuropeiska länder? :)"

Danmark - ett svenskskrivet bidrag som inte ens fick vara med och tävla i Sverige knep den sista fianlplatsen. Azerbadjan som även de hade hjälp av bland andra Anders Bagge, gick vidare och likaså Irland som även de tävlande med en svenskkomponerad låt.. Även under tisdagen skickades det vidare lite svenskt i form av Robban vid pianot.. 

skit-telefon!!

Nu måste jag ta mig ned på Expert imorgon igen för att lämna in min telefon.. Ifjol jävlades det hela tiden.. så fort jag fick tillbaka telefonen var det något fel på den, tex att den itne gick att starta osv.. Jag har klarat mig hufsat med den nya jag fick men nu är även denna paj! Det började i fredags då den hängde upp sig då jag försökte ringa Simon. Den reagerade inte på någonting så jag var tvungen att plocka ut batteriet.. Den högra knappen som man "går tillbaka" på fungerar inte över huvudtaget och iböand slåt högtalaren på av sig själv då man pratar i telefon..  Är ite mer som jävlas också och eftersom svärfar varit snäll nog att åka hit med mina gamsla kvitton sen de föregående inlämningarna så kan jag  lämna in  telefonen redan imorgon!. Eller lämna in.. Jag ska fan ha en annan modell nu.. för nu har jag lämnat in den tillräckligt många gånger för att det skall vara begogat att byta ut den..

Grillmästar´n

Idag har man minsann varit aktiv i köket på Volvo/Sodexo.. Eller ja, mer än aktiv än jag brukar i alla fall. David satte mig på att forma biffar vilket tog ett tag.. De blev drygt hundra stycken. Sen var det bara att sätta igång och steka hela gänget.. Vanligtvis bruakr jag frysa under dagarna men idag blev jag däremot överhettad i och med min placering vid stekbordet.. puh!
     Jag har letat jordgubbar runt hela stan men 99kr/kg på Hemköp var de billigaste jag hittade men de var lite väl så vi får allt vänta ett tag till på de små röda. De har ju haft några driver redan så de bör väl dyka upp snart igen.
     Efter gårdagens match ser jag ut som om jag legat i hallonriset morsan renasde igår.. jag har rivmärken och småsår på hela benen och armarna. Jag har dessutom ett gäng blåmärken och en icke fullt fungerande armbåge..

Kusiner på besök från storstan

Under gårdagen fick det bli bussen hem. dels för att lira match under söndagen me också för att träffa tjocka släkten.  Har ju inte sett mina kusiner på X antal år så det var kul att äntligen få träffa dem igen. De hade alla blivit så lika storasyterser Miriam så jag kunde knappt skilja på dem då de kom. Sakina var bara en liten plutt då jag såg henne senast  men hon var i princip lika lång och kraftig som sina systrar..
     Maggan, min moster, var som vanligt sjukt rolig. Hon berättar saker med sån inlevelse så allt hon säger blir så himla kul. skrattade ett tag så jag fick ont i magen :)

Idag har det även kickats lite boll.. Vi spleade 0-0 mot Härnösand.. Eftersom vi hade så få spelade den här helgen fick bland annat vår kanske bästa forward aera målvakt och Putte eller Pär hade också ringt in Linda Viklund som inte lirat match på 13 år.. Men hon var grymt bra! Trist att vi aldrig lyckades sätta bollen men det var i alla fall skönt med en liten pinne 

Kärt återseende

Idag har jag träffat en chokladbrun Natalie med lillebror i släptåg. Vi passade på att dra en tacobuffé på Balder ner epå stan och efter det blev det en läskig version av Pepsi max på Hemköp. vi skildes åt för en stund men eftersom Jesper skulle på utomhuspartyt här på Peddan  fick 11E stå för förfest. Jag och Natalie satt mest och surrade medan Jesper satt och smuttade öl..
     Det blev inte mycket Peter och Så ska det låta ikväll för vi hade på tok för mycket att prata om.. Som vnaligt känns det som. Men det var i alla fall trevligt med lite besök :)
     Imorgon bär det hemöver mee buss. Då blir det käk med kusinerna på solis och typ resten av släkten på mammas sida. Det blir trevligt. Även Simpan och Johan skall vara med! Jag tror vi blir 17 stycken!
     På söndag är det dags för revansch.. vi lirar mot Härnösand. Så förhoppningsvis ska vi åka hem med tre pinnar!

Praktik på Volvo

egentligen är det inte diekt på volvo jag har min praktik men eftersom det låter lite coolare än Sodexo så säger vi volvo.. Plus att folk förstår lite bättre var jag håller till de här veckorna :)
Jag inledde praktiken redan i förra veckan, vilket är anleningen till min dåliga uppdatering. Jag har helt enkelt ingen ork då jag kommer hem.. Första dagen fick jag inventerna hela restaurangen.. Lätt för en som aldrig varit där tidigare men men.. Andra dagen fick jag lära mig hur de går till när kocken bställer.. så då fick jag ta över hans administrativa arbete.. Förra veckan lämnade min handledare mig med att räkna veckans kassa  då de övriga gick och fikade.. så nu kan jag snart ta över stället.. :)

I onsdags var jag och älsk iväg på bio. Vi såg Iron Man 2 som faktiskt var hyfsat bra.. Lite smårolig sådär. och på tal om smårolig film så fixade Simon Kick-Ass igår.. Den var faktiskt ritkigt bra och nicholas Cage är sjukt söt i filmen.. En lagomt efter men  ändå stecn cool farsa! Aja, den rekommenderar jag i alla fall alla att se!!

Idag kommer mina kusiner upp till Kramfors. jag ahr inte sett dem på tja kanske 7 år eller nåt.. så jg ska se till att ta mig hem för grillning imorgon hemma hos mamma och pappa. Känns lite läskigt.
Simon har redan åkt hemöver, men jag tänkte hänga kvar för det finns typ inget för mig att göra så jag är hemma i alla fall, och så fick jag veta att Natalie skulle upp så då tänkta jag passa på att träffa henne med.


Valborgfirande

I fredags lämnade jag in min hemtenta.. Jag höll inte på att ta mig in på skolan för de var låst nästan överallt på grund av helgen.. Efter inlämningen drog jag och Simon ned på stan för att HAN skulle hitta nåt nytt att ha på sig.. Vi hade tänkt åka ned på Campus för att se deportees så han var på jakt efter någon vamrare tröja. Det blev dock bara jag som shoppade. Fyndade bland annat lite på Monkis rea och eftersom Simon inte hade något leg fick han blev det bara jag som besökte systemet.
     Väl hemma lagade vi till fläskfilé, kroketter, sallad och bea! Mums! Till efterätt blev det Almondys kalastårta. Den var faktiskt ritkigt god så den rekommenderar jag :) Efter middagen blev det en snabb dusch och då jag äntligen kunnat bestämma vad jag skulle ha på mig drag vi vidare hem till Stina. Där återfanns bland annat Therese och Carro, Micke, Nicklas, Per och KP. trevligt sällskap och Per stod för underhållningen med något som jag tror var rövarhistorer ;) Även på våningen ovanför var det fest så de kom och gick folk mellan vaningarna lite till och från.. Då folket började ta på sig skorna för att dra ut på krogen lunkade jag och simpan hemåt.
..Inte en enda smällare har jag smällt!
     Under gårdagen slog jag och älsk på stort med Oxfilé, potatisgratäng med getmese och rödvinssås! Eftr middagen blev det bara till att hänga framör tv:n . Vi såg bland annat City Island - en film med Andy Garcia.. Den var faktiskt riktigt bra så den rekommenderar jag varmt! En lite smårolig drama som var väldigt lättsam att se. 

    

RSS 2.0