Latmask?!

Idag orkade jag inte kliva upp och ta mig till skolan för att gå på föreläsning. istället för att kliva upp 8:oo då sötnosen väckte mig låg jag kvar till 10.oo. Väldigt skönt. Igår var jag så himla trött på skolan att jag var nära att somna då jag läste Vk's korsord under lunchrasten. Det hade inte gjort så mycket om jag vaknat upp med trycksvärta i fejset för på vägen hem var det snöstorm så jag hade mascara i hela ansiktet då jag kom fram till affären. Vilket jag inte fick reda på förrän Simon ca en timma senare gnugga mig under ögonen. Men men.. Idag har jag som sagt inte orkat vara iväg till universitet, men jag har i alla fall tvättat och vikt två maskiner kulör idag. Så helt stillasittande har man inte varit. Snart ska jag nog börja göra en pajdeg så den är redo att gå in i ugnen då Simpan kommer hem med övriga ingredienser till dagens middag..

Födelsedagskalas

Igår fick jag följa med Grabbarna Grus till Therese som höll i kalas/inflyttningfest. Hon hyr en tvåa som tydligen är ett gammalt stall. Väldigt trevlig planlösning med stora rum och rätt högt i tak. Coolt också att de på nedervåningen hade två stalldörrar som yttervägg!! Många trevliga människor och fina tårtor som Therese bjöd på ger kvällen ett bra betyg. Idag har jag och Simon bakat pizza, igen! Men den blir grymt bra i pizzapronton. Vi skulle även försöka se en lite charmig film, Mary and Max,? Mike?.. Något i den stilen i alla fall. Men trosts en hel del skratt och rätt mysig handling lyckades både jag och Simon somna :) Ikväll ska vi käka fruktsallad.. Jordgubbar, banan och clementiner med vaniljvisp! Riktigt trevligt att Konsum sålt färska jordgubbar från Egypten för 10kr/st den här helgen.. vi har snart käkat hela 8 förpackningar ;)

"I love my computer"

Så har äntligen min dator hittat hem igen. Eller det blev en helt ny dator eftersom den förra inte gick att laga. Karln på OnOff verkade riktigt paff över att den inte hade gått att få ordningen på. Det hela resulterade i alla fall i att jag fick en ny dator i samma klass somden förra. Dok med vissa skillnader, som jag inte förstår mig på.. funkar nätet och de går att skriva på datorn duger den gott åt mig. Windows 7 blev de också vilket inte var helt fel. Jag köpte en Rollopåse till Danny som tack för skjutsen men det blev tydligen Emlan som fick käka upp den. Daniel har nämligen varit här ikväll. Han, jag, Simon, Peder, Lasse, Johannes och Bylund kikade på Djurgården - Modo.  Trist at de bara blev en poäng idag igen.. Verkar gå lite sådär utan Forsberg..
     Imorgon börjar vi moment två på Beteendevetenskapen.. Vi har nämligen varit iväg och skrivit tenta idag.. Förhoppningsvis gick de vägen. Det var lite väl mycket frågor där man skulle koppla till kurslitteraturen som jag inte läst ;)     


     Tack för att du står ut med mig och mitt humör Ängeln min!!

Det lackar mot jul..

Så var det tisdag igen då; Betydligt kallare än igår, men ingen snö. Jag har hört någon gång att Då "Bon-Anders" har namnsdag, det vill säga igår, kan man avgöra hurrdan julen kommer att bli. Regnar det och är grått - blir det en bit jul, och vice versa. Så alla ni som trodde någon annat kan jag nu glädja med att det är konstaterat att det blir en vit jul även denna gång.  :)
     Igårkväll bättreade jag på klapphögen genom att beställa en sak till morsan via nätet.. Simon köpte en likadan klapp till Mamma-Edström  så nu fick han det ur världen också. Så nu ahr jag väl egentligen bara lite småhandlingar kvar att göra innan allt är klart. Tråkigt det med. Jag tycker de är roligt att köpa julklappar :)
     Idag är det premiär för nya julkalandern också. Eller det var väl de i morse, men för oss nattugglor går avsnittet i repris ikväll. Eventuellt kanske man kikar bara för att få den rätta December- och julstämningen.