Solbad på Rotsidan

Imorse väckte mamsen mig vid halvtio och frgåade om vi inte skulle ta en sväng till Rotsidan. Visst, tyckte jag och kravlade mig upp ur sängen..  Morsan yradde som vanligt på och letade radio, handdukar, fika och så vidare. Vi kom nog inte iväg förrän 11:30 och då bar det av mot mormor som också ville hänga på.
     Natyrligtvis körde vi fel så vi fick börja ringa runt för att höra oss för om en vägbeskrivning. Tror i var framme först 12:15, men då fick vi också en, icke guidad, men rejäl tur runt Nora! Sen tog det ju sin tid att ta sig ned till vattnet också då mormor har svårt att gå fort på grund av hjärtat, men även för att hon har de svårt att gå på klipporna.. "Vad skulle ni dit och göra med henne" tyckte Simon ;)
     Vi var kvar i några timmar och jag hann med att svalka mig bland alger, fjädrar och en död spigg som kom flytandes på vattenytan.. På vägen hem stannade vi till på Trädgården för att köpa blomma till papsen.. Han och morsan firar bröllopsdag idag, vilken farsan naturligtvis inte kom ihåg!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0