Daimgott

Sitter för tilfället och smaskar på en daim och kom på att jag faktiskt har ett busenkelt och smaskigt recept att tipsa om som innehåller just daim. Jag fick det själv av Emlan en kväll då jag mötte henne och Helena nere på Ica som då skulle hem och göra lite efterrätt.

För 6-8 pers

12st Digestivekex
1st Milda Vaniljvisp
(finns även som låglaktos)
100g Hallon Ev, frysta
100g Blåbär Ev, frysta
1 förp Daimkulor alt. 3st  Daim "single"

Krossa kexen och lägg dem i botten på en pajform.
Vispa vaniljvispen fluffig och bred ut över kexen.
Toppa därefter med bären och diamkulorna.
(Använder du vanlig daim kan det slå krossa den genom att så den mot
exempelvis bordkanten ett antal ggr innan du öppnat förpackningen.)

Blandingen kan förstås även göras i portionsformar, eller varför inte ett gäng fina glas!?
Smaklig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0