Tragic..

Tydligen så går det jävligt fort att bara glömma en annan en.. Det är väl inte såsvårt att flytta handen lite till höger då man handlar..Känns bara så trist att "ingen tänker på en"
    Men man ska väl inte klaga egentligen.. Såg ett avsnitt av Upppdrag granskning på SVT idag.. De handlade om thaliländska bärplockare som gjorde en ren förlustaffär i att åka till Sverige och plocka blåbär. Blåbär som i princip inte finns, och som man får 14kr/liter för hos uppköparna.. Så jävla pinsamt att man lurar hit dem.. Och att man som svensk gottar sig i att utnyttja människor på det sättet. Jag blir frustrerad bara av att tänka på den idioten till bär uppköpare som deltog i programmet. Köpa bilar för max 2000kr och sedan hyra ut dem under två månaders tid för 12000 kr till fattiga thailändare..

   

länk till programmet: (http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning)

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Människan är av naturen ond, men framförallt egoistisk. Vi är inte ett dugg bättre än alla andra djur. Så här kommer det nog tyvärr alltid att vara. Solidaritet finns inte, och finns det är det bara för att det gynnar våra privata intressen. Jaja.

2009-09-15 @ 13:12:01
URL: http://byllas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0