Studentföreläsning

Idag har jag, Katharina, Ida och Josefin haft, ellet ja, hållit vår stundetföreläsnng. Det var mer en redovisnng egentligen så jag vet inte varför den kallades för föreläsning. Eftersom vi är ganska många i klassen nu var vi indelade i fyra grupper, varav vår grupp ingick i den andra. Då vi kom imorse var det alltså fyra grupper som precis höll på att avsluta, och i och med den sista redovinsingen rusar en tjej ut ur salen men händerna för ansiktet, och det började gå ett rykte om att folk fick black outer..  vi började orora oss för att vi kanske tagit får lilla redovining på lite dåligt allvar?!
     Det visade sig i alla fall inte vara seriösare än vanligt så varför det var sådan kalabalik under morgonen. Vi fick hur som helat ett ritkigt bra omdöme av vår lärare så det kändes fint med tanke på att vi slängde ihop vår redovisning och materialet till den under en förmiddag i början av förra veckan..
     Nu återstår bara inlämnadet och redovisning av affärplanen, och därefter hemtenta. Vi är nästan klara med affärsplanen så vi bestämde oss för att ta ledigt imorgon. 
 
Jag och simon var ned på Pilen för att handla till middagen idag, vi skulle först grilla men ändrade oss då vädret blev sämre och tänkte att vi gör någon köttbit i stekpannan istället, och så slutar det med tacos.. hur som helst var vi in en sväng på H&M för att kolla rean, men den sög. Det kändes mest som att de plockat fram fjolårets reavaror..

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jaså tyckte han? Trodde den skulle vara det, filmen verkade jäkligt lovande.. men jag tyckte det bara typ dom sista 20 som var värda att se :) Men smaken är ju som baken, delad :)

2010-04-16 @ 18:41:06
URL: http://linnnea.bloggplatsen.se
Postat av: Lina

det var en okänd pers..

2010-04-17 @ 17:27:19
URL: http://zincriosa.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0