Fiasko?

Satt och kikade på semin av eurovioson igår..  Anna Bergendahl för Sverige gick inte vidare.. Hon gjorde ett jättefint framträdande och ja, hon är ritkigt duktig på att sjunga men det räckte ändå inte hela vägen fram till finalen.
Jag vet itne om det hade gått bättre, men enligt många av de röster man hört sedan den svenska finalen, hade det svenska folket hellre skickat Salem El Fakir till Norge.. och det är märkligt de där att vi ska ha jurygrupper som är med och poängsätter i den svenska finalen, då det tydligen bara är folket som röster i eurovisionsemin?!

ett intressant inkägg angående röstning på aftonbladets hemsida " Fattar inte varför folk klagar på att grannländer bara röstar på varann? Sverige vann -99, Danmark vann -00, Finland vann -06 och Norge vann -09...borde inte det säga emot påståendet som är främst riktat mot Östeuropeiska länder? :)"

Danmark - ett svenskskrivet bidrag som inte ens fick vara med och tävla i Sverige knep den sista fianlplatsen. Azerbadjan som även de hade hjälp av bland andra Anders Bagge, gick vidare och likaså Irland som även de tävlande med en svenskkomponerad låt.. Även under tisdagen skickades det vidare lite svenskt i form av Robban vid pianot.. 

Kommentarer
Postat av: Maria

Haha jo nog syr ja om en del alltid...men tror uttrycket kom från nån gammtant från början:)

Nu finns receptet på apoteket!

2010-06-04 @ 05:09:57
URL: http://mizty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0