Helg i Sthlm

Tillbringade soms agt förra helgen hos Simpan i stockholm- Under fredagen gjorde vi åter ett besök på Food Court men nu valde jag klokt nog kinesiskt istället för ett huvud isbergssallat.. Väl hemma i husby kikade vi på lite tv/film innan vi somnade.. Var liote väl trångt så jag sov inte många timmar den natten.. Att vara van vid att sova i en 180 cm bred säng ensam och sedan krypa ihop på en 90's MED Edström.. Trångt!!!
     På lördagen tog vi en sväng ned på stan och träffade bästaste mamsen och papsen! Blev dock bara en snabb kram innan vi drog vidare åt olika håll för shopping.. Vi blev kvar på stan fram till middagen. Vi tog tunnelbanan till Medborgarplatsen och traskade neröver mot Skånegatan. Målet var den thailändska restaurangen Koh Phangan.
     Mamma hade ringt för att boka bord tidigare i vevckan men allt var bokat sedan länge så vi fick vacker köa till de obokbara borden.. När vi anlände gick kön ut genom dörren.. så mycket folk var det. vi fick hänga av jackorna, sätta upp för ett bord för fyra och sedan bara invänta ett ledigt bord.. Som  tur var fanns det små skrymslen överallt i restaurangen där man kunde tränga in sig för att dricka en öl eller läsk. Efter två timmars väntande inträngde i ett litet hörn med rangli´ga och tränga sittplatser blev det ätnligen vår tur att käka. vi hade spanat ut en "try menu" med fyra olika rätter som alla i bordet fick dela på. Till förrätt fick man en isbergsallat med tomat i någon form av vinegrett som var så sjukt stark att jag började fundera på om man skulle palla att äta själva middagen. Maten gick dock ned alldeles finfint, men så var vi ju också rätt hungriga efter all väntan..
     Som sumering får man väl ändå säga att själva upplevelsen på den lummiga, nedsläckta restaurangen med thailändsktemat var värd väntan, dock skulle jag se till att ha ett bord bokat för ett återbesök!!
   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0